SmartGames игра скрий и открий пирати

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG432

Цена: 27.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Използвай ума си да подредиш четирите парчета пъзел, така че да помогнеш на пиратите да открият това, което търсят. Играта скрий и открий пирати е подходяща за млади и стари любители на морски приключения.

Избери предизвикателство. Нареди четирите части на игралното поле, така че да скриеш всички елементи освен тези показани в предизвикателството.

Съдържание на играта: игрално поле, 4 парчета пъзел и книжка с предизвикателства и решения


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също