Производител: SmartGames
Модел: SG436
Наличност: В наличност
29.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.
Използвайте ума си, за да покриeте всички яйца с кокошки. Играта Размести кокошките е пъзел, като частите се движат с плъзгане. Целта на играта е да поставите кокошка върху всяко яйце. Изглежда просто, но...да покриeте всяко яйце с кокошка плъзгайки ги върху игралното поле, всъщност ще ви затрудни.

Вижте упътването на играта тук.

Възраст:6г.+

Съдържание: игрална дъска с място за съхранение на харитените основи, прозрачно игрално поле-пъзел с плъзгащи се части, книжка с 48 предизвикателства.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: SmartGames, игра