SmartGames игра открий и скрий джунгла

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG105

Цена: 39.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.
Открийте света на азиатските животни с новата игра на белгийската фирма SmartGames - Открий и скрий джунгла. Можеш ли да откриеш животното показано на предизвикателството, но същевременно с това да скриеш всички останали? 80 предизвикателства в двулицевата игра. За да бъде още по-интересна от едната страна е предизвикателство през деня, а другата е по сложен вариант - през нощта.

Избери предизвикателство. Постави 4-те парчета пъзел, така че да откриеш животното показано в предизвикателството, но същевременно с това да скриеш всички останали. Има само едно вярно решение на всяко предизвикателство.  

Играта съдържа: двулицево игрално поле, което може да се използва и като място за съхранение, 4 двулицеви  парчета пъзел, книжка с 80 предизвикателства и техните решения.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също