Sentosphère игра с аромати пътят на подправките

Марка:SentoSphere

Код на продукт:109

Цена: 70.50лв.
Количество:

Пътят на подправките или едно приключение по следите на Великите Източно Индийски Компании. Вижте как са завладявали територии и са търгували с подправки. Една забавна игра в която освен логика и стратегия ще ви е необходимо и добро обоняние. Изтеглете пълното упътване на играта тук.

съдържаnие: игрално поле, 16 аромата, 66 карти, 72 гаранции, 54 златни монети, 5 кораба, 5 брояча, 9 малки барела, и книжка с инструкции.

брой играчи:2-5

възраст: 7+

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също