Galt Игра What's In The Fridge?

Марка:GALT

Код на продукт:1003958

Цена: 19.90лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Забавна игра за памет.

Съдържа: карта на хладилника, 4 игрални полета, 24 карти с продукти и 4 карти с „развалена храна”

Цел на играта: Избягвай развалената храна в хладилника и бъди първият играч, който ще събере всички необходими продукти.

Играта се играе от 2-4 играча.

Всеки играч си избира игрално поле. Съставките, включително и развалената храна се разбъркват и подреждат в хладилника с лицето надолу.

Първият играч започва, като обръща 3 карти, всички останали също ги виждат. Ако между тях няма „развалена храна”, той избира картите с тези продукти, които са му нужни за игралното поле. Останалите карти той връща в хладилника.

Ред е на следващия играч.

Ако нито една от обърнатите карти не съответства на продуктите от игралното поле, те всички се връщат обратно и продължава следващия играч.

Ако играчът обърне карта с „развалена храна”, той пак има право да обърне три карти, но дори някоя от тях да му е нужна, той не може да я вземе. Може да запомни къде се намира и да я обърне, когато пак му дойде реда.

Играта продължава докато един от играчите попълни всички продукти от игралното поле.

Той е и победителя.

За деца над 3 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също