Детска карта на България

Код на продукт:ABV1

Цена: 10.00лв.
Количество:

Първата детска карта на България е най-важната среща на вашето дете с културните и природни богатства на нашата родина. Образователното помагало "Обичай Родината" съдържа 500 цветни илюстрации, събрани в 11 теми: животните, птиците, рибите, плодовете и зеленчуците, църквите и манастирите, фолклорът, дърветата, цветята, гъбите, архитектурно-историческите забележителности и древните съкровища на нашата страна.

Събраните средства подпомагат следващия образователен проект на Азбукарите, посветен на историческите личности.

"Сдружение Азбукари“ е неправителствена организация, подкрепяща интеграцията на деца и младежи със специални нужди. Работи и за развитието на надарени деца, има зад гърба си различни инициативи, посветени на спорта, интеграцията, музиката и съживяване на българските традиции.

Чрез покупката на комплект Букварино от онлайн магазин ЕЛФИТЕ Вие дарявате средства, които ще помогнат за реализацията на следващият образователен проект – „Креативни мислители“. Ще бъде създадена уникална патриотична училищна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Така един остарял кабинет ще бъде реформиран в нова интерактивна образователна стая, оборудвана с модерни технологии, където ще се насърчи творчеството на децата и свободното знание.

 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също