WOODY Магнитна дъска с букви

Марка:Woody

Код на продукт:90637

Цена: 53.90лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Магнитна дъска с магнитни, латински букви. Дъската лесно може да се закачи на стената на подходяща за детето височина. Дъската е двустранна - от едната страна е черна с възможност за писане с тебешири, а от другата страна е бяла с възможност за писане с маркери за дъска. Някои от буквите са повече от един брой, така че детето да има възможност да съставя кратки думички.

В комплекта са включени тебешири, маркер и гъбичка за изтриване.

Буквите са изработени от дърво в ярки основни цветове.

Размер на буквите: 4.5 см.

Размер на дъската: 43 х 30 см.

За деца над 3 години


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също