Производител: Levenhuk
Модел: 77455
Наличност: В наличност
89.95 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Телурият Levenhuk LabZZ е настолен механичен модел на въртенето на Земята и Луната около Слънцето. Телурият ще помогне на децата да научат защо има сезони, как се променят фазите на Луната и защо една година има дванайсет месеца. Планетариумът е чудесно визуално помощно средство за часовете по астрономия или география. Levenhuk LabZZ е серия съвременно оптично оборудване, създадено специално за деца и юноши. Инструментите LabZZ са необикновени и ярки модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Всички продукти LabZZ са много лесни и безопасни за употреба, но дават на децата големи възможности за изследване и идват с голям брой допълнителни принадлежности.

Телурият е монтиран на стойка с винт. Всички части са свързани със зъбни колела. Моделите на Земята и Луната се управляват чрез завъртане на малка манивела. Има и модел на Слънцето (с осветление вътре) в центъра на въртящия механизъм. Лампата Слънце се включва с бутон, намиращ се под основатаѝ. Земният глобус се върти около Слънцето обратно на часовниковата стрелка. Можете да наблюдавате смяната на сезоните с помощта на телурия. Докато Земята обикаля около Слънцето веднъж, Луната обикаля около Земята 12 пъти, което съответства на 12-те месеца от годината.

Основните елементи на този модел са направени от здрава и безопасна пластмаса. Диаметърът на модела на Слънцето е 100 mm, диаметърът на Земята е 85 mm, а диаметърът на Луната е 18 mm.

Забележка: телурият съдържа дребни части! Не позволявайте на малки деца да играят с него без надзор от възрастни.

Характеристики:

  • Механичен модел на въртенето на Земята и Луната около Слънцето
  • Практично визуално помощно средство
  • Моделът се задвижва чрез завъртане на малка манивела
  • В модела на Слънцето има ярка лампа

Комплектът включва:

  • Телурий Levenhuk LabZZ
  • Стойка с винт
  • Ръководство за потребителя и гаранция
Спецификации
Материал пластмаса
Диаметър на модела на слънцето, mm 100
Диаметър на модела на Земята, mm 85
Диаметър на модела на Луната, mm 18
Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, години 2
EAN 0643824212220
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 26x22x22
Транспортно тегло, kg 1.036
Възраст
6 - 12 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!