SmartGames конструктор Smart Max click and roll

Марка:SmartGames

Код на продукт:SMX404

Цена: 69.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Конструкторът Smart Max click and roll предлага комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомага развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението да играят заедно с други деца, да броят, развива тяхната фантазия и креативност и пространствено мислене.

Частите са изключително здрави и са изработени така, че не позволяват счупване или изпадане на магнита, което позволява деца на възраст +1 да играят с него. С множеството различни елементи може да създадете много интересни фигури, да направите пързалка и да спуснете топчетата по нея.

Възраст:+1

Съдържание: 3 цилиндъра тип коляно, 2 прави цилиндъра, 2 пластини тип фуния, 4 квадратни панела с отвори, 2 дълги елемента, 8 къси елемента, 9 метални топки и книжка с упътване

Размер на опаковката: 43 x 35 x 6 cm


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също