Производител: Barbo Toys
Модел: 8604
Наличност: В наличност
39.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Магнитния риболов е забавна игра с дървени въдици, с които трябва да хванете всички 10 водни животни, събрани в кутията - езеро. Играта с магнити Пипи Дългото Чорапче е забавна игра за умения, подходяща за деца над 3 години. Включва 2 въдици, 10 различни животни, които живеят под водата и кутия, която може да се трансформира в малко езерце. Малчуганите трябва да докоснат рибата с магнитите, за да ги извадят от водата. Само когато няма повече морски животни, които плуват във водата има победител в играта, а рибите могат да се върнат обратно. Тази забавна игра помага на децата да развият своите фини двигателни умения и концентрация.

Подходящо за деца на възраст над 3 години

Кутията е с размери: 21 x 16 x 4,5 cm и съдържа 2 магнитни въдици и 10 магнитни фигурки със сладки мотиви на морски животни.

Работата на Астрид Линдгрен е уникална и значима. Книгите й са преведени на над 100 езика и са продадени в над 165 милиона копия по целия свят. Астрид беше отдаден хуманист и се бореше за правата на децата, равенството и правата на животните.

Barbo Toys (Дания) създават фантастични лицензирани продукти на популярни герои като Мумините, Прасчо, Алфонс Оберг и героите Пипи и Емил от красивите истории на Астрид Линдгрен. Серията Barbo Toys Classic е с фокус върху качествени, образователни игри и красиви, образователни дървени играчки.

Възраст
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!