Производител: TOPGAL
Модел: BAZI 23003
Наличност: В наличност
155.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Лека раница за училище с две отделения и два допълнителни джоба отпред, модел BAZI, подходяща за най-малките момичета от 1 до 3 клас. Всички учебници и помагала може да подредите в двете големи отделения на раницата, а двата допълнителни джоба може да ползвате за кутия за храна, несесер PENN 23003 (предлага се отделно) или други дребни вещи. В единия джоб има подвижен карабинер за закачване на ключове. Задното отделение е по-широко и в него се поставят най-големите учебници. Предното е по-тясно и в него има допълнителен мрежест джоб с цип и табелка за името на ученика. Гърба на раницата е твърд, изработен от пресована пяна.

Презрамките са меки, анатомично оформени, снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Презрамките могат да се регулират отгоре и отдолу, както и нагръдната каишка се регулира на височина и на ширина, което гарантира, че раницата няма да се плъзга надолу и да виси дори ако детето е с по-тесни рамене. Висящите краища се прибират лесно с помощта на магнити. От двете страни на раницата има джобове за бутилка или сгънат чадър.

Светлоотразителните елементи са навсякъде и служат за по-голяма безопасност и видимост на пътя.

Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 0,90 кг

Размери: 39 x 19 x 29 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

EAN 8592571016327

Възраст
6 - 12 години
Пол
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!