WOODY зимна количка за кукли

Марка:Woody

Код на продукт:91501

Цена: 93.90лв.
Количество:
Тагове: WOODY, количка, кукли

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Любимата кукла има специално място в живота на всяко малко момиченце. Тя спи, разхожда се, кани приятелките си на чай. За любимите кукли се нуждаете и от подходящата количка за разходки. Зимната количка на Woody е лека и цветна, изработена от висококачествени материали (текстил, метал и пластмаса), съобразена с размерите на детето. Един много прост механизъм позволява сгъване и разгъване на количката с цел по-голямо удобство при транспортиране или съхранение. Количката има и удобна текстилна торба за багаж в долната част и красива чанта за принадлежности, закачена на дръжката на количката.

Размер на количката в разгънато състояние: 63 x 39 x 61 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също