Производител: Vilac
Модел: 614401
Наличност: В наличност
206.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Тялото на куклaта е от полиетилен, главата е от мек винил, облечена е в красиви дрехи от висококачествени материи, има обувки и различни аксесоари. Косата позволява ресане и прически, очите са сини или тъмни според модела. Куклата Татяна ще бъде най-добрата приятелка на Вашата дъщеря. Татяна, обича да се разхожда в парка, обича да пие чай и като истинска парижанка е влюбена в модата.
Куклите са опаковани в красиви подаръчни кутии. Куклите от серия Starlette са с ръчно рисувани очи.
Размер на куклата: 44 см

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Френската марка Petitcollin (Vilac) е от водещите производители на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург, където се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Vilac, Petitcollin, Кукла