Petitcollin кукла Лили в куфар

Марка:Vilac

Код на продукт:613501

Цена: 225.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла

Куклата е подходяща за първа играчка на Вашето дете и е изработена от висококачествени материали. Бебето Лили е по дизайн на френската дизайнерка Silvia Natterer и е с ръчно рисувани очи. Тялото е изработено от много мек винил, който е леко парфюмиран без фталати. В куфара има много аксесоари като дрешки, любима играчка, възглавничка и какво ли още не. Куфара може да се превърне в легло. Очите на куклата са кафяви на цвят.

Възраст: +3
Размер на куклата: 35 см

Брой аксесоари: 13

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Френската марка Petitcollin (Vilac) е от водещите производители на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург, където се произвеждат кукли от 1860 година до днес.
Малко, сладко бебе удобно опаковано в красив куфар. Куфара може да се ползва както за легло, така и да съхранява тоалета на бебето. Лицето, ръцете и краката са изработени от много мек винил, който е деликатно парфюмиран, без фталати. Очите се отварят и затварят.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също