Производител: Vilac
Модел: 622812
Наличност: Изчерпан
161.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Тази красива кукла е подходяща за първа играчка на Вашето дете и е изработена от висококачествени материали. Крачетата и ръчичките на малкото бебе са направени от много мек винил, който е деликатно парфюмиран без фталати, а тялото е изработено от памук. В куфара има много аксесоари като дрешки любима играчка, възглавничка и какво ли още не. Куфара може да се превърне в легло. Очите на куклата се отварят и затварят и са кафяви на цвят.

Възраст: +3

Размер на куклата: 28 см

Размер на куфара: 35 x 26 см.

Брой аксесоари: 13

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Заводът на френската марка Petitcollin (Vilac) се намира на границата с Люксембург и там все още се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Vilac, Petitcollin, Кукла