Производител: Paola Reina
Модел: 04902
Наличност: В наличност
124.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Paola Reina (Испания) предлага един от най-богатите и разнообразни каталози за кукли в света, вариращи от класически, колекционерски кукли до съвременни кукли, кукли с механизми и образователни бебета. Компанията е основана през 1994 в Испания, в район с традиции в производството на кукли. Професионалисти с над 40 години опит, както и млади специалисти, въвеждащи иновативни технологии създават кукли, които предизвикват емоции, чувства и вълшебни моменти. Този стремеж прави всеки детайл, всяка рокля, цвят на очите, блясък на устните изключително важен и е една от причините Паола Рейна да присъства на витрините в повече от двадесет държави.

Главите, ръцете и краката са изработени от мек винил, а торса е мек, пълен с акрилни, незапалими влакна. Очите са изработени от твърда и прозрачна пластмаса. Всички детайли (лунички, бузки, устни и др. ), както и прическите са изцяло ръчно изработени, подбора на аксесоарите е много внимателно направен, така че всяка кукла да има своя индивидуалност.
Фирмата предлага няколко линии кукли: Gorjuss, Amigas, Bailarinas, Pikolines, Blanditas, Soy Tu, Bebitos и др.

Куклата Ladybird от серията Gorjuss на Santoro London е специално създадена с деликатен аромат на роза и орлови нокти от английската градина. Всяка кукла има чантичка със собствена индивидуалност. Ръцете, главата и краката се движат и така куклите могат да са в стоящо или седящо положение. Очите са изразителни и големи, не могат да се затварят и са изработени от безопасна прозрачна пластмаса. Косите изглеждат естествени и с блясък. Захващането им е много плътно и стабилно, което позволява лесното разресването и оформяне на прически. Дрехите са по дизайн от испански, италиански, португалски, френски и английски високо качествени текстили. Цветовете и десените са така подбрани, че отразяват идентичността на всяка кукла.

Продуктите на фирмата са преминали всички тестове за контрол на качеството на компанията в съответствие с европейския американския стандарт за безопасност на играчки. Играчките са изработени от материали, не съдържащи фталати, и са оцветени с бои без олово и кадмий.

размер: 32 см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение