Производител: eeBoo
Модел: PMFOR
Наличност: Изчерпан
21.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Целият свят е сцена с вълшебните комплекти маски на eeBoo. 7 солидни, картонени маски, които представляват 7 различни горски персонажа. Здравите маските са с отвори за очи и дръжки, което ги прави идеални за разиграване на сцени, разказване на истории и други форми на театър. Маските от мистериозната гора са илюстрирани от Мелиса Суит и включват 7 мистериозни приятели.

Престори се на лисица, или скункс или мечка! Разгърни история и повярвай, че си там! Представи си, че си част от този спектакъл! Влез с летящ старт, държейки маска!

Размери на кутията: 28 x 23 x 5 cm

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: eeBoo, маски, животни