Sentosphère Фосфорециращ комплект Акварелиум еднорог

Марка:SentoSphere

Код на продукт:6412

Цена: 29.00лв.
Количество:

Фантастично! Само няколко капки боя и всяко дете може да създаде шедьовър! Aquarellum за деца на френската фирма Sentosphere използва техника за рисуване върху акварелен картон с гланцирано покритие, която позволява оцветяването само на определени зони.

Илюстрацията постепенно се разкрива с всяко докосване на четката, за да образува перфектен образ. Заниманията с Aquarellum стимулират интереса на децата към изобразителното изкуство, помагат за разбирането на цветовете и стимулират въображението и концентрацията. Сега с изключителен контраст за по-впечатляваща картина.

20-та годишнина на серията акварелиум от френската фирма Sentosphere, беше отбелязана със специален комплект с фосфорециращи линии. След като илюстрацията бъде оцветена магията ще се задържи още малко ... След като лампите угаснат, линиите ярко ще заблестят.
Съдържа: две картини за оцветяване (25х32,50 см), четка за акварелни бои, палитра за смесване на цветовете, седем основни цвята бои, пипета и упътване.

Размер на опаковката: 25.5 х 33.5 х 3 см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също