Sentosphère направи си роботи с цветно фолио

Марка:SentoSphere

Код на продукт:3110

Цена: 18.00лв.
Количество:

Направи страхотни роботи с цветни фолиа.

Metal Transfert е интересна и занимателна игра за Вашето малко дете, която му дава възможност да прояви въображение и креативност.

Играта съдържа: две картини и 15 листа цветно фолио, книжка с инструкции "стъпка по стъпка"

Серията Art & Creation на френската фирма SentoSphere развива детското въображение, насочва децата към творчески занимания и възпитава вкус към красивите неща.
Възраст: 4+
Размер на опаковката: 20,8 x 28 x 1,8см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също