Sentosphère комплект моделирай с Popsine пикник

Марка:SentoSphere

Код на продукт:2664

Цена: 33.00лв.
Количество:

Popsine е революция в материалите за моделиране, натурален е и с възможност да се използва многократно. Само за 5 минути, без дори да се добавя вода Вашето дете ще може да създаде 3D фигурки. Popsine е подобен на гипса, но с много предимства. Той е цветен, лек, гладък и може да се използва многократно.

Направете бургери, картофки и всякакви вкусотии за един незабравим пикник с Popsine. Инструкция за употреба вижте тук.
Комплектът съдържа: стикери за декориране, 110г. бял цвят Popsine, 50г. червен цвят Popsine,  50г. зелен цвят Popsine,  50г. жълт цвят Popsine, 50г. кафяв цвят Popsine, 1 форма и книжка с инструкции.

Размер на опаковката: 20,5 x 25 x 6,3 см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също