Производител: Djeco
Модел: DJ09850
Наличност: Изчерпан
49.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Кутията служи като рамка, върху която да разпънете шала. Очертанията на илюстрацията задържат картината в желаната област, гарантирайки Ви перфектен резултат - един истински, красив шал, който да носите или да подарите.

за деца на 8-14 години

комплекта съдържа: 1 рамка на кутията с размер 83 x 24 см.; 1 очертан копринен шал, 83 x 24 см.; 1 колело с карфици с перлени накрайници; 5 шишенца с топлинно фиксиращи мастила; 1 четка за рисуване; 1 шаблон и книжка с инструкции

размер на опаковката: 26.5 x 27 x 3 см.

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение