Sentosphère Направи си бижута star

Марка:SentoSphere

Код на продукт:846

Цена: 33.00лв.
Количество:
Тагове: Sentosphère, бижута

Какво истинско удоволствие ще доставите на всяка млада дама да декорира сама десет различни гривни.

Специалните бои са много лесни за нанасяне и могат да се използват и за декорация на стъклени съдове и други прозрачни повърхности. В случай че не харесате резултата или просто Ви омръзне можете лесно да отстраните боите от гривните със заострен предмет и да ги декорирате отново. Ще намерите много други идеи в кутията.

Съдържа: десет прозрачни пръстена от плексиглас с предварително очертан дизайн, 10 бр. бои за витражи, упътване.

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също