Orchard Toys забавна игра смешни хора

Марка:Orchard Toys

Код на продукт:10207003

Цена: 20.90лв.
Количество:

Комбинирайте, напасвайте и направете смешни комбинации, подреждайки различни персонажи! Въз основа на популярната игра "Misfits",  децата ще се забавляват подреждайки смешни комбинации - кой би могъл да има глава на вещица, тяло на водолаз и краката на футболист? Играта включва персонажи като лекар, пожарникар, готвач и рокзвезда.

Играта може да се играе както от един играч, така и от повече. Цел на играта може да бъде подреждането на забавни несъответстващи си елементи или като игра за съвпадение.

Съдържание:

36 карти (за подреждане на 12 персонажа)
инструкции

Възраст: 3 - 7 год.

Играчи: 1 - 4

Историята на Orchard Toys започва около кухненската маса, изработвайки кубчета и шаблони за местната детска градина. Повече от 40 години по-късно, продуктите на компанията се предлагат в над 50 различни страни по целия свят и са признати като водещ производител на образователни игри и пъзели както в Обединеното кралство, така и в световен мащаб. Продуктите с марка Orchard Toys се предават през поколения на деца и внуци, което говори за лоялност към марката и високото качество на продуктите, които помагат на децата да учат и играят едновременно.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също