Производител: Woody
Модел: 91916
Наличност: В наличност
41.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Цветен, образователен куб, подходящ за най-малките деца. На всяка от страните на куба ще намерите различни активности, които ще помогнат да малчуганите да научат основните форми, цветове и цифри, да развият своите фини двигателни умения и сензорните си възприятия. На стените на куба има сортер и кубчета, лабиринт, въртящи се зъбни колела, спирала, а най-отгоре цветен лабиринт.
Играчката е изработена от дърво и метал.

Размери на играчката: 15 x 15 x 28 см 

Тегло: 1 кг.
Играчката е подходяща за деца над 2 години.

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение