Производител: SmartGames
Модел: SG435
Наличност: В наличност
29.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Вдъхновени от Best Seller играта Anti-Virus, белгийската фирма SmartGames отправят ново предизвикателство към всички нейни почитатели. Можете ли да се отървете от червения вирус? Правилата са като на класическата игра, но игралното поле е по-различно. Цветните елементи могат да се движат хоризонтално или вертикално вместо диагонално. В резултат на това ще откриеш една съвсем нова игра и ще придобиеш различни умения.

Избери предизвикателство и нареди елементите, както е показано. Плъзни елементите, така че да извадиш червения вирус извън игралното поле. Елементите могат да се движат само хоризонтално или вертикално. Има само едно решение.

Съдържание: игрално поле с място за съхранение и прозрачен капак, 6 цветни пъзела, 3 бели кръгли части и книжка с 60 предизвикателства и решения.

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение