Производител: Peaceable Kingdom
Модел: GM107
Наличност: Изчерпан
35.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Островът на русалките е екипна, приключенска игра. Можете ли да работите заедно, в екип и да си помагате? Ако успеете, целият отбор печели. Внимавайте русалки! Морската вещица дебне. Опитайте заедно да помогнете на трите русалки да доплуват първи до острова. Завъртете колелото и тръгвайте, вземете си магически жезъл и ще можете да победите злата, морска вещица. Внимавайте и не позволявайте вещицата да Ви настигне, защото ще се върнете в началото на играта. Всички играчи се борят срещу морската вещица, вместо един срещу друг. Игра за стратегия, екипно вземане на решения, социално и емоционално развитие и работа в екип.

В екипните игри всички играят заедно и се забавляват. Играчите си сътрудничат, помагат си и играят като екип срещу играта, а не един срещу друг. Игрите за коопериране насърчават повече играта, отколкото състезанието и конкуренцията. Изграждането на доверие един към друг, приобщаването и умението да споделяш са качества, които разработчиците на игри в Peaceable Kingdom смятат за изключително важни.

В комплекта са включени игрално поле, 3 жетона - русалки, фигура на морската вещица, на стойка, 4 жетона - магически жезъл и колело за въртене.

Играчи: 2-6

Възраст: 5г.+

Размери: 32х23х5 см.

Peaceable Kingdom са автори на игри - носителки на награди, които насърчават играта в екип и възпитават добро отношение към околните, защото децата, пренасят поведението по време на игра  в реалния живот. Всички продукти с марката Peaceable Kingdom са създадени с много любов и вяра в един по-добър свят, благодарение на нашите деца, чиято доброта и смелост е част от тяхната ДНК. Американската компния разработва асортимента си, влагайки идеите си за взаимност, честност и време прекарано заедно в семейството, с приятели и работата в екип. Водят социално отговорна политика с грижа за Планетата. В голямата си част, продуктите са 100% зелени, което означава, че те са отпечатани със соеви мастила, използват пластмаси на основата на царевица и са направени със сертифицирана хартия и дървесина Forest Stewardship Council. Малкото партньори, които имат също споделят ангажимента за опазване на околната среда. Поддържат не само акредитация по ISO 9001 и ISO 14001 за стандарти за качество и производителност, но и SA 8000 за световни стандарти за социална отчетност и сертификат Forest Stewardship Council Chain-of-Custody (FSC COC).

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!