WOODY Конструктор в кофа 75 части

Марка:Woody

Код на продукт:90908

Цена: 36.50лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Дървен строител от 75 части в пластмасова кофа за удобно съхранение. Конструкторът е изработен от масивна дървесина, в меки, пастелни цветове и с негова помощ децата се учат да разпознават цветове и форми, научават основни пространствени отношения, придобиват начални математически познания – броене, подреждане. Играта с кубчета стимулира цялостното моторно развитие на децата. Съдържa 75 елемента с различна форма и големина.

Размер на кубчето: 2.5 см.
Размер на опаковката: 18 х 21 см.

Играчката е подходяща за деца над 2 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също