SmartGames игра логически замък

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG010

Цена: 49.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Да построим крепост!

Мислите, че е трудна задача за деца на три-четири години? 48 предизвикателства само с помощта на седем различни блокчета и кули. Играта е с различни нива на трудност - от много лесно до изключително трудно. Ако се затрудните много винаги може да разчитате на помощ от книжката с решения включена в комплекта. При покриването на всяко едно от четирите нива на трудност детето придобива различни умения и се научава как да се справя с  трудностите. Изтеглете упътването от тук.

Възраст:+3

48 придизвикателства

Съдържание: 7 дървени кубчета и кули и книжка с задачи и решения.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също