WOODY дървена пожарна станция

Марка:Woody

Код на продукт:91810

Цена: 148.00лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Пожарна станция, изработена от масивна дървесина с 2 пожарни камиона, спасителен хеликоптер, фигури на пожарникари и други аксесоари. Пожарната станцията има асансьор и тръба за бързо спускане, по която пожарникарите могат да се спускат масимално бързо. По средата има паркинг за пожарните камиони със затварящи се врати. Комплектът включва общо 19 части.

Размери на сглобената пожарна: 50 х 13 х 40 см.

Играката е подходяща за деца над 3 години.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също