Производител: Corcodile
Модел: Beginner
Наличност: Изчерпан
29.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Комплектът Beginner е идеален за бебета. Могат да бъдат създадени прости конструкции. Комплектът включва 6 части, различни по форма и цвят. Corcodiles въвежда в света на строителните блокчета. Във всеки комплект има включени кръг, квадрат и триъгълник в различни цветове. Предимствата на корковите играчки са много - те са леки, не задържат влага и прах, безшумни са, подходящи и за баня, безопасни и антибактериални.
• Изработени от 100% пресован корк, произведен от възобновяема дървесина в устойчива гора. Специфичната повърхност допринася блокчетата да прилепват отлично едно към друго, позволявайки стабилни конструкции без да се подхлъзвате.
• Коркодилните строителни блокове са антиалергични, те са безопасни, без риск от нараняване поради лекото им тегло и скосените ръбове.
• Без вредни вещества.

Всички елементи от различните комплекти могат да бъдат комбинирани. Градивните елементи за начинаещи, старши, средни и експерти имат подобни размери и съвместими форми.
• Съдържание: 1 x кубче (6 х 6 х 6), 1 x топка (6 в диаметър), 1 х кръг (6 х 3), 1 триъгълник (6 х 6 х 3) 3) и 1 x правоъгълник (6 х 12 х 3).
• Подходящ за деца от 1 година.

Размери на кутията: 19 х 11 х 13 см.

Corcodile е производител на еко играчки - безопасни, естествени коркови конструктори, изработени от корков дъб от сертифицирано от FSC горско стопанство в Португалия. Всички продукти са естествени и се обработват само с материали, които не застрашават или натоварват детето Ви. Всички играчки са в съответствие с европейския стандарт за безопасност на играчките DIN EN 71 CE и стандартите ASTM в САЩ, както и материалите на всички доставчици. Компанията се стреми да поддържа детските стаи, детските градини и училищата възможно най-свободни от пластмасови играчки, които могат да бъдат натоварени с неприятни за околната среда вещества.
Материал: пресован, гранулиран корк - коркът е естествен материал, който не задържа замърсители. Продуктът е издържлив и рециклируем. Произвежда се от възобновяеми суровини.
Бои: Най-висок промишлен стандарт / 100% антиалергични / без замърсители (аромати, пластификатори / фталати, тежки метали).

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение