Производител: Lucy&Leo
Модел: LL169
Наличност: В наличност
14.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Дървена играчка за сортиране, подходяща за развитие на фината моторика, координация, логическо и пространствено мислене у децата. Играта със сортера формира умения за анализ и сравнение, умения за решаване на проблеми и помага на малките деца да се запознаят с основните цветове и форми. За разлика от стандартните играчки с форми за сортиране, при тази, за да успее детето да промуши формичката през съответната дупка, то трябва да я завърти в правилната посока, за да може да я извади от другата страна на основата.

Размери на играчката: 16.4х16.4х6см.

Височина на геометричните форми: 4,5см.

Възраст: 3+г.

От малък семеен бизнес в началото на 2012 г. до голяма международна компания със собствена фабрика, Lucy&Leo (Естония) променят постепенно вижданията си за процеса на производство на играчки. Голямо внимание се обръща на здравето и развитието на децата. Използваните материали са естествени, сертифицирани в съответствие с европейските и американските стандарти.
Играчките осигуряват на децата висока образователна стойност. Образование по време на игра и игра по време на образование - това е лесно и забавно!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение