Производител: Andreu Toys
Модел: 16201A
Наличност: В наличност
41.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Кулата на Ханой е математическа игра, която съдържа осем различни по размер диска и три стълба.  Играта е разработена от френския математик Едуард Люка през 19 век. и намира различни приложения в ежедневието. Използва се в психологията за изследвания върху човешкия капацитет за решаване на проблеми, решаване на казуси.

Дисковете са подредени на левия стълб, като най-големият е най-отдолу, а най-малкият - отгоре. Целта е кулата да бъде преместена на десния стълб, като може да се мести само по един диск на ход и не може по-голям диск да бъде поставен върху по-малък. Всеки ход е съставен от взимането на горния диск от даден стълб и поставянето му най-отгоре на друг стълб.
Играта е подходяща за деца над 3 години и възрастни.

Размери на играчката: 28 x 9.5 x 10 cm

Размери на опаковката: 28.6 x 10.1 x 10.6 cm

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение