Производител: Barbo Toys
Модел: 3078986
Наличност: В наличност
45.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Детски кубчета за подреждане с мотиви от любимите истории за Пипи дългото чорапче. Комплекта включва 10 кубчета, изработени от здрав, дебел картон, които влизат едно в друго. С пъстрите кубчета може да подреждате кули, истории в картинки, числата от 1 до 10 или да се учите да броите. Кубчетата дават множество варианти за учене и игра, подобряват концентрацията, развиват въображението, фината моторика и координацията. Подреждането на кубчета също е добър начин да научите детето си на понятия като: под, върху, вътре и около.

Подходящо за деца на възраст над 1 годинка

Работата на Астрид Линдгрен е уникална и значима. Книгите й са преведени на над 100 езика и са продадени в над 165 милиона копия по целия свят. Астрид беше отдаден хуманист и се бореше за правата на децата, равенството и правата на животните.

Barbo Toys (Дания) създават фантастични лицензирани продукти на популярни герои като Мумините, Прасчо, Алфонс Оберг и героите Пипи и Емил от красивите истории на Астрид Линдгрен. Серията Barbo Toys Classic е с фокус върху качествени, образователни игри и красиви, образователни дървени играчки.

Възраст
1 - 3 години
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!