Производител: Lelin Toys
Модел: L20044
Наличност: В наличност
17.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка
Забавна игра за две деца. Целта на играта е, всеки рибар да хване колкото се може повече рибки. За по-големите деца, които вече могат да смятат на всяка рибка има цифри, които се събират в края на играта. Играта печели този, който има повече рибки или чийто сбор е по-голям. Вътрешната част на кутията е в син цвят, така че да може да се използва като аквариум.
Докато играят и се забавляват, децата развиват фината си моториката, логическото мисляне и координациата, както и се стимулират да се научат да познават цифрите, да броят и да събират.
Комплектът съдържа:
    10 разноцветни рибки;
    2 морски звезди;
    2 въдички с магнити.
Размери на кутията: 52 х 18 х 6.5 см
Размери на рибките: 4 х 8,5 x 0.5 см
Размери на звездите: 5.5 х 6 x 0.5 см
Тегло: 0.325 кг.
Материал: дърво
Декларация за съответствие CE
Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение