WOODY люлка гнездо

Марка:Woody

Код на продукт:91862

Цена: 399.00лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Удобна, кръгла люлка - шатра с формата на гнездо, подходяща както за градината, така и за детската стая.

Всяко дете мечтае за своя собствена, малка къщичка/убежище, където да се скрие. Какво по-добро решение от люлка и палатка съчетани в един продукт с бонус светещ гирлянд за още повече вълшебни, нощни приключения. Палатката/шатрата е прикрепена към основата на люлката с велкро лепенки, което позволява използването и и в двата варианта - само кръгла люлка или уютно гнездо/палатка. Изключително комфортна и лесна за съхранение, въпреки големи те си размери. Кръглата основа на люлката се състои от четири части плюс специален, мек ръкав, който защитава вашите деца от наранявания. Платнената част е с дизайн, който осигурява удобни места за сядане, без синини.

Възраст: 3+
Диаметър: 103 см
Височина на палатката: 160 см
Максимално натоварване: 80 кг


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също