Производител: TOPGAL
Модел: SURI 23022
Наличност: В наличност
161.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Раница с две големи отделения, подходяща за големите ученици и студенти или всички с ръст над 150 см. Има масивен анатомично оформен гръб с вградена алуминиева шина за допълнителна стабилност на конструкцията. Подплатения гръб е с дизайн, който подпомага правилната циркулация на въздуха, каишката за пристягане на гърдите служи за допълнителна фиксация и не позволява приплъзване или свличане на раницата.

Презрамките се регулират, както и нагръдната каишка. Отделението най-близо до гърба е допълнително подплатено и пригодено за носене на лаптоп или таблет до 15,4 инча, има и по-малък джоб за мобилен телефон или пауър банк. Предното отделение е с по-малък обем, а вътре има допълнителен мрежест джоб с цип и карабинер за ключове с удължител. Двата допълнителни джоба на лицевата страна могат да послужат за неща като лека закуска или несесер със същия дизайн (предлага се отделно). Раницата разполага и с два странични джоба, единият за вода с допълнителна каишка за фиксация на голяма бутилка, а другият с цип и светлоотразителни елементи отпред и на презрамките.

Дъното на раницата е подсилено и изработено от специален, непромокаем материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин).  Импрегниране на материите срещу дъжд  

Материал: 100% полиестер  

Капацитет 9 кг.

Обем: 27 литра

Размери: 44 x 21 x 30 cm

Всички продукти на TOPGAL (Чешката република) са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Възраст
6 - 12 години
12 - 99 години
Пол
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!