Производител: Lelin Toys
Модел: L40145
Наличност: В наличност
49.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Този модерен миксер ще изглежда страхотно в детската кухня! Благодарение на различните аксесоари децата ще могат да готвят много и ранообразни, вкусни ястия! Това не е просто миксер, а пълен набор от забавления, с които децата ще имитират възрастните. Комплектът е направен в неутрални цветове и е подходящ както за момчета, така и за момичета.

Комплектът съдържа:

  •     миксер;
  •     купа;
  •     пакет за брашно;
  •     яйце, наполовина разрязано;
  •     шише за мляко с развиващ се капак;
  •     чинийка;
  •     три бисквитки - сърчице, кръгче и звездичка;

Копчето, което определя бързината на въртене за смесване, може да се завърти. Бъркачката на миксера е подвижна, а освен това цялото рамо със смесителния връх може да се повдигне, за да извади безпроблемно купата със сместа.

От същата серия Lelin предлагат кафе машина и тостер.

Размери на миксера: 22 x 18 x 10 см.
Тегло: 1.230 кг.
Материал: дърво
Декларация за съответствие CE

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Lelin Toys, миксер