Производител: Lelin Toys
Модел: L40030
Наличност: В наличност
189.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Дървен магазин, който ще осигури на детето ви часове забавна игра. Това е една от най-предпочитаните от децата ролеви игри.
Отпред има три рафта, на които детето може да подреди всички плодове и зеленчуци. Най-отгоре мъфините, сандвичите, отпред разбира се кафе машината и касовият апарат, който е задължителен за всеки магазин. В задната част на магазина могат да се подредят различни продукти - бутилки с натурални сокове, подправки и различни храни. В трите чекмеджета отзад може да сложите нещо тайничко, бонбони или лакомства. Когато подредите всички продукти е време да поканите в магазина първите си клиенти. Ролевите игри имат важна роля при отглеждането и възпитаването на децата, поради социалния им характер. Такива играчки са чудесни за игра с няколко деца. Можете да поканите и куклите в магазина, можете и да учите детето как да бъде учтиво и възпитано.

Количките за пазар са подходящо допълнение към магазина.

В комплекта не са включени продуктите! Всички изброени продукти можете да закупите отделно.

Размери на предния троен рафт: 64 х 17 см.
Размери на магазина: 64 x 77 x 110 см
Материал: дърво
Декларация за съответствие CE

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: Lelin Toys, магазин