Производител: House of Marbles
Модел: 220075
Наличност: В наличност
5.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Една любима, позабравена игра от нашето детство представена от House of Marbles в стилна опаковка. В комплекта е включена и листовка с инструкции в картинки.

Котешка люлка (в различните култури името на играта е различно) е за двама или повече играчи, които правят поредица от фигури, всяка от които променя фигурата, направена от предишния играч. Името на играта, конкретните фигури, техният ред и имената на фигурите варират. Играта започва с един играч, който прави едноименната фигура Cat's Cradle (котешка люлка). Следващият играч променя тази фигура, премахвайки конеца (въженцето) от ръцете на предишния играч с едно от няколко прости движения, за да създаде друга фигура, например Diamonds (диаманти). Повечето от основните фигури позволяват избор на две или повече следващи конфигурации. Играта приключва, когато играч направи грешка или създаде фигура, която не може да се превърне в нищо друго.

Цвета на въженцето може да се различава от този на снимката.

Размери: 23 х 20 см

За деца над 3 год.

Ако не помните как се правеше, можете да видите тук :)

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Възраст
3 - 6 години
6 - 12 години
12 - 99 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!