WOODY голяма къща за кукли с обзавеждане прованс

Марка:Woody

Код на продукт:91827

Цена: 321.00лв.
Количество:
Тагове: WOODY, дървена, къща

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Голяма, дървена къща за кукли с обзавеждане на три етажа с луксозен интериор, подходяща за кукли с размер до 30 см. Всички помещения са обзаведени, а между 2 и 3 етаж има асансьор. Къщата е подходяща за кукли, тип “Барби”.

В комплекта не са включени кукли.

Размер на сглобената къща: 74.5 х 30 х 111,5 см.

Къщата е подходяща за деца над 3 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също