Vilac Метален калейдоскоп

Марка:Vilac

Код на продукт:9937

Цена: 9.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Красив детски калейдоскоп с много цветни изображения, любима играчка от детството на всеки пораснал родител. В това малко цилиндрично нещо са скрити истински витражи в стил art nouveau. Всяка краска, всяко съчетание е мимолетно и уникално, и никога не се повтаря. Леко движение на ръката, изместване с милиметър, случайно потрепване на пръстите – и се появява нова картина. Фантазиите на калейдоскопа са неуловими. Калейдоскопът представлява магически предмет, вечна загадка, безкраен генератор на прекрасни образи.

Предлага се в асортимент. Цената е за 1 бр. Доставка според наличностите.

Дължина: 15 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също