Vilac индианско типи

Марка:Vilac

Код на продукт:8625

Цена: 226.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Детска палатка - индианско типи за игри на открито. Изработена от многоцветен текстил на памучна основа с размери 130 x 150 x 130см. Палатката има 5 дървени пръта и покривало, които се сглобяват в конусовидна форма. Типито има отваряща се вратичка и прозорци. Размера на входа е един метър. Гарантирано забавление за всички любители на приключенията на открито, а защо не и на закрито...

Размери: 130 x 150 x 130см.

Индианското типи е по дизайн на Nathalie Lete!

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също