Vilac Дървена проходилка с кубчета

Марка:Vilac

Код на продукт:1006S

Цена: 119.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

3 в 1, количка за бутане с крачета, проходилка за бутане и много цветни кубчета за игра. Дървеното колело е подходящо за деца над 1 година. Първоначално може да бъде в помощ  при прохождане на детето, а впоследствие като колело за яздене. Цветните, дървени кубчета за сортиране дават възможност за ранно обучение и ще запознаят малките с различните форми и цветове.

Копче-бибитка със звук и гуми с гумено уплътнение за по-малко шум.

Размер на колелото: 42 х 27 х 42 см

Размер на опаковката: 43 х 13 х 24 см

Материал: дърво

Изисква монтаж от възрастен

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също