Vilac Детски комплект фабрика за сладки

Марка:Vilac

Код на продукт:8169

Цена: 41.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

За малките любители сладкари.
Приготвянето на вкусни мъфини или коледни сладки ще бъде лесно със специално пригодените за малки кулинари аксесоари на Vilac. Формите за мъфини са силиконови и издържат на температура до 230 градуса. Всички аксесоари са в красиви ярки цветове.

И какво по-хубаво от това да направим коледни кексчета с Мама.
Нека фабриката за кексчета да започне работа.
И замириса на канела...

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също