Petitcollin Моята първа кукла

Марка:Vilac

Код на продукт:800161

Цена: 26.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Моето първо бебе на Petitcollin е изработена от мек винил. Куклата е подходяща за първа играчка на Вашето дете, тя е изработена от висококачествени материали, изключително мека е, рокличката може да се сваля. Компанията е с опит и традиции в производството на кукли от 1912 г. и играчките и са познати на деца и възрастни.

Красивата кукла е с меко тяло и е висока 25 см.

Предлага се в два нюанса на розово. Цената е за 1 бр. Доставка според наличностите.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също