Petitcollin кукла Луси серия Finiuche

Марка:Vilac

Код на продукт:614807

Възможни опции

* Цвят:

Цена: 231.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла

Тялото на тези красиви кукли е от полиетилен, главата е от мек винил, облечени са в красиви дрехи от висококачествени материи, имат обувки и различни аксесоари. Косата позволява ресане и прически, очите са сини или тъмни според модела. Куклата Луси е влюбена в бонбонено розовия цвят. Обожава красивите дрехи и най-много обича да се разхожда по музеите. Любимите и шапки са баретите и обожава да и правят прически.

Кулите от серията Finouche са по дизайн на известната дизайнерка  Silvia Natterer и са с ръчно рисувани очи. Опаковани са в красиви подаръчни кутии.

Размер на куклата: 48 см

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Френската марка Petitcollin (Vilac) е от водещите производители на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург, където се произвеждат кукли от 1860 година до днес с много вложен ръчен труд.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също