Vilac магнитна дъска с магнити

Марка:Vilac

Код на продукт:8021S

Цена: 46.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Магнитна дъска със 100 бр. магнити, за да направите каквото ви хрумне. Комплекта включва карти с модели за подреждане с различни възможности и 100 магнита в различни цветове и форми. Дъската е направена от дърво и има специално отделение където може да съхранявате магнитите и картите.  Може да използвате дъската и за подреждане на всички видове магнити за деца.

възраст: над 5 години

размер на дъската:40 x 6 x 35см.

размер на опаковката: 41 х 36 х 7см.

материал: дърво

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също