Vilac Дървен пъзел фантастичен сън

Марка:Vilac

Код на продукт:2622

Цена: 27.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, пъзел, дървен

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Красив, дървен пъзел от 150 части на френската фирма Vilac. Прекарайте приятно времето си в сглобаването му, а след това го поставете в рамка и се насладете на красивата картина.

Размер на картината: 30 x 45

Размер на опаковката: 23 x 27.5 x 5 см

Материал: дърво:

150 части

Възраст: 6-9 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също