Vilac Дървен конструктор морска вила

Марка:Vilac

Код на продукт:J8038

Цена: 82.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Jeujura е нова марка конструктори под шапката на френската фирма Vilac. 135 дървени елемента, за да построиш красива, морска вила. Всички елементи са произведени във Франция и за сглобяването не се нуждаеш от нищо допълнително. След като приключиш с играта може да разглобиш къщичката и да я сглобиш отново, когато поискаш. Елементите са боядисани с бои на водна основа и са абсолютно безопасни за деца.

Размер на опаковката:27х32х11 см.

Възраст:+5

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също