Vilac дървено тюленче за дърпане

Марка:Vilac

Код на продукт:7713

Цена: 39.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Забавно, дървено тюленче за прохождащи деца по дизайн на Ingela P. Arrhenius. Топката на върха на муцунката на тюленчето, при движение се върти, а в края на въженцето има дървена рибка. Играчката е изработена от леко дърво и е боядисана в ярки цветове с бои на водна основа. Колелцата са със силиконов кант за безшумно движение.

Размер на играчката: 12 x 17 x 8.5 см

Размер на опаковката: 15 x 17.5 x 10 см.

Възраст: +12 месеца

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също